Netværksmøder?
CSR LINK arbejder både med konferencer som heldagsarrangementer og vidensdeling og debat i kortere arrangementer. Især er mødeserierne i Forum for Strategisk CSR en god måde at finde viden og netværk – i foråret 2019 har emnet i møderækken været Improving ESG Rating Performance – i efteråret 2019 er overskriften CSR-lingo for ESG-investorer med indlæg fra ikke mindre end 4 professorer. Læs mere om møderækkerne og programmerne her.

Vil I være med på scenen eller bag kulissen?
CSR LINK inviterer alle med interesse i CSR til at medvirke som samarbejdspartner, støtteorganisation, sponsor eller måske som standholder eller arrangør af en sideaktivitet.

Vores dør er åben for samarbejde – se da også gerne eksempler under de tidligere arrangementer.

Kontakt Jens Prebensen, CSR LINK – 519 40 844, jp@csr-link.dk, for at drøfte mulighederne.

CSR LINK – CSR for virksomheder fra de store til de små
Selv om man er lille, kan man godt have store ambitioner. Drivkraften for CSR LINK er derfor at øge CSR engagementet og partnerskaber i Danmark. CSR er i forvejen en byggesten i virksomhedernes hverdag.
Men virksomheder, der investerer i CSR, bør også vedvarende opleve, at det skaber direkte værdi for dem selv, så den positive spiral giver appetit til mere. CSR LINK sætter derfor fokus på, hvor CSR giver virksomhederne værdi til vækst.