Konference 26. november 2015 – om ansvarlighed og bæredygtighed indenfor mad og fødevarer

09.00 Registrering Deltagerne ankommer
09.30 Introduktion
Chefkonsulent Anders Permin, Afdeling for Innovation og Sektorudvikling, DTU
09.40 Gæstetaler
Anja Philip, formand, Forbrugerrådet TÆNK
10.15 Paneldebat: Dagsordener for ansvarlighed
Landbrug & Fødevarer - v. CSR-projektchef Ida Binderup
Danmarks Naturfredningsforening - v. landbrugspolitisk seniorrådgiver Rikke Lundsgaard
Horesta - v. fødevarechef Tine Skriver
Fødevareforbundet NNF - v. forbundskonsulent Mogens Eliasen
Moderator: Jonas Giersing, direktør, Fairtrade Mærket
11.00 Pause, netværk og markedsplads
11.30 Sideløbende seminarer
Spor 1: Fødevarer med god samvittighed
Vært: Fairtrade Mærket
Mød
Eva Steensig, LHBS A/S
Jonas Giersing, Fairtrade Mærket
Lars Aaen, Peter Larsen Kaffe A/S
Spor 2: Den reelle ansvarlighed – CSR beyond the ego
Vært: Sociability
Mød
Elizabeth Boye, Sociability
Thor Thorøe, Social Foodies
Spor 3: CSR - hvor svært kan det være?
Vært: Fødevarebanken - Fra madspild til måltid
Mød
Winnie Berndtson, fødevareBanken

Nina Kromann, Kellogg’s

Pia Rønhøj og Preben Herholdt-Rasmussen, IBM Danmark 

Torben Dan Pedersen, Dansk Kommunikationsforening
12.30 Frokost
Netværk, markedsplads og vidensudveksling
13.30 Virksomhedernes tilgang - 3 cases
Thise MejeriPoul Pedersen, mejerichef
Unilever Food Solutions
Franziska Weiland, Nordic Brand & Sustainability Manager
COOPAnna Lise Mortensen Granjean, ansvarlighedsdirektør
Moderator: Professor Katherine Richardson, leder af Sustainable Science Center, Københavns Universitet
14.40 KaffepauseNetværk, markedsplads og vidensudveksling
15.15 Sideløbende seminarer
Spor 1: Værdiskabelse med integreret CSR
Vært: Periamma
Mød
Line Eckermann, Firmasund
Nille Presskorn, Allehånde
Marie-Louise Hinz-Holdt, Frokost.dk
Søren Bang Nielsen, Periamma
Spor 2: Partnerskaber for innovation og forskning - holdes på engelsk
Vært: DTU
Mød
Egon Bech Hansen
Marcelo F. Mazzero
Maj Munch Andersen,
DTU Fødevareinstituttet
Anders Permin, DTU
Spor 3:
Må vi få resten?

Vært: Daka ReFood
Mød
Ronny Saul, Jespers Torvekøkken ApS
Henrik Vestergaard Laursen, Bigadan A/S
16.15 BenstrækTilbage til konferencesalen
16.20 GæstetalerCSR, innovation og den nye madforbruger
Frank Sejersen, associeret professor, Københavns Universitet - Food Matters
16.40 Afslutning: Tak for i dag og reception
Guldkorn fra dagen
Anders Permin, chefkonsulent, Afdeling for Innovation og Sektorudvikling, DTU
17.30 Slut

Sted
Festauditoriet
Natur & Biovidenskabelig Fakultet
Bülowsvej 17
1870 Frederiksberg C

Deltagergebyr
995 kr. ekskl. moms

NGO-organisationer dog 600 kr. ekskl. moms.

Vi er med på Responsible Food

fairtrade

Green city shape made with environmental icons set.

dtu

nnf

Daka_refood_RGB

IDA_Lev

FVB

horesta

thise

coop

sociability2

frokost

DyrenesB

UnileverFS