Konference på Slagteriskolen i Roskilde arrangeret af Det Runde Bord og Roskilde Festival i samarbejde med CSR LINK.

Konferencen samler nogle af Danmarks førende aktører mod madspild samt nøglepersoner ind for fødevarer og mega-events for at sætte fokus på blandt andet den nordiske standard i food redistribution, økologi , behandling af overskudsmad, sund mad til socialt udsatte, muligheder og potentialer samt ikke mindst: Hvordan håndterer vi bedst muligt overskudsmaden?

Vær med til debatten og mød bl.a.;

  • Hans Christian Smed, Head of Sales & Commercial Partnership Division, Roskilde Festival
  • Peter Haugelund, founder Det Runde Bord
  • Peter Otto Hansen, chef and owner, Ferment
  • Irmelin Gram-Hanssen, Østfoldforskning
  • Christian Puglisi, chef and owner, Restaurant Relæ
  • Bo Frederiksen, Rector at Meyers Madhus
  • Søren Ejlersen, founder Aarstiderne
  • Jesper Frøsig, Chef, Homeless Men’s Hostelry
  • Judith Kyst, Madkulturen
  • Michael Museth, butcher and chef, People’s Food House
  • Henrik Riber, founder Allehaande

Læs programmet her.